Tikklok met biometrie

Ontdek de biometrische tikklokken met Vingerafdruk of gezichtsherkenning lezers die compatibel zijn met de Dinclock applicatie.

Tijdregistratie, eventueel in combinatie met toegangscontrole, is nog nooit zo veilig, eenvoudig en efficiënt geweest.

Tikklok met biometrie

Biometrie is de meest efficiënte en veilige manier op de markt om te boeken. Het zorgt voor een snelle ROI omdat het de kosten bespaart die gepaard gaan met het frequent aanmaken van badges, deels veroorzaakt door vergeetachtigheid en vroegtijdig verlies.

Het aanwenden van een digitale tikklok is ook de veiligste manier om gegevensvervalsing te voorkomen omdat het geen ruimte laat voor fraude of uitwisseling van badges tussen medewerkers. Dankzij de biometrie bestaat er geen twijfel over de identiteit van de geïdentificeerde werknemer!

check

Snelle en nauwkeurige identificatie


check

Geavanceerde beveiliging


check

Onbeperkt aantal gebruikers


check

Betrouwbare prestatie


check

Intuïtieve handeling


Een tikklok op zijn plaats!

Ontdek hier onze nieuwe biometrische tikklok met kiemdodend UV-licht

Het desinfecteren van handen en oppervlakken staat vandaag centraal in het nieuws. U bent overtuigd door de biometrische benadering, maar dacht eraan om een tikklok met badgelezer te kiezen om de overdracht van ziektekiemen te beperken? Dan biedt onze nieuwe tikklok u het perfecte compromis door de onmiddellijke desinfectie van het aanwijsoppervlak te verzekeren dankzij het kiemdodende UV-licht.

Gegarandeerde nauwkeurigheid van de gegevens in combinatie met een maximale hygiëne!

Efficiënte desinfectie en sterilisatie van het vingertopoppervlak
Zorgvuldige versleuteling van vingerafdrukken
Snelle en nauwkeurige identificatie
Onbeperkt aantal gebruikers
Real-time opname van de boekingen in de DinClock software

De boekingen worden automatisch doorgestuurd naar onze DinClock tijdregistratiesoftware. Deze berekent op zijn beurt alle type gewerkte uren volgens de specifieke regels die eigen zijn aan uw organisatie.

Tikklok met biometrische gezichtsherkenning: Hanvon F710

Onze Hanvon FaceGo F710-terminal met biometrisch gezichtsherkenning heeft een dubbele camera die snelle en nauwkeurige gezichtsherkenning mogelijk maakt door het gebruik van zichtbaar en infrarood licht. Kies een efficiënte en veilige biometrische gezichtstechnologie om te integreren met DinClock.

Aantal gebruikers: 1000
Capaciteit voor 150.000 opnames
3,5 inch kleurenscherm

Al onze tikklokken zijn compatibel met DinClock software.

Vraag een offerte aanchevron_right