Tijdsplanning

In een steeds veranderende wereld van werk, met werknemers die steeds vaker telewerken en gebruik maken van flexibele werktijden, is tijdsplanning geen eenvoudige taak

 

Hoe kan via tijdsplanning de opvolging van de aanwezigheden en afwezigheden worden verzekerd? Hoe kan men het personeel het best beheren?
Hoe kan men de arbeidstijden van de werknemers op verplaatsing beheren?

Met DinCLock hebben we de oplossing!

DinClock: tijdsplanning zoals u altijd gewild had.

DinClock is de tijdregistratie software die het beste voldoet aan alle moderne en zakelijke behoeften. Of het nu glijdende, flexibele of overuren zijn, DinClock centraliseert informatie en maakt deze met één klik beschikbaar.

In tegenstelling tot standaardsoftware voor tijdregistratie biedt DinClock een dynamisch werkingskader op een intuïtief en aanpasbaar platform. Dit biedt uw werknemers maximale vrijheid en tegelijkertijd is er de garantie dat hun werktijd wordt gerespecteerd en bewaakt.

DinClock combineert flexibiliteit en nauwkeurigheid tot grote tevredenheid van uw medewerkers, ongeacht hun afdeling.

U wilt de administratie van uw personeel vereenvoudigen en optimaliseren? Eenvoudiger dan met DinClock kan het niet!

Gemakkelijk     Gebruikersvriendelijk     Betrouwbaar

Een collaboratief systeem om de productiviteit te verhogen!

Met DinClock hebben uw medewerkers direct toegang tot hun persoonlijke profiel en kunnen ze hun informatie in alle vertrouwelijkheid en onafhankelijkheid raadplegen; een aanzienlijke besparing van tijd en energie voor iedereen.

Alle verlofaanvragen en overuren worden na goedkeuring automatisch geregistreerd. Vergeet de verlofbladen en andere notitieblaadjes, DinClock centraliseert alles voor een geoptimaliseerd tijdsbeheer.

Het systeem stelt managers in staat om:

Uren in te Plannen

Verlof toekennen

Aanwezigheden te controleren

Samenhang van de gegevens te controleren

En nog veel meer!

DinClock helpt u bij het optimaliseren van de tijdsplanning!

DinClock is niet alleen een oplossing voor tijdregistratie, het is ook een geavanceerde planningstool waarmee u uw werknemersbestand kunt beheren en zo efficiënt mogelijk kunt inplannen.Een vereenvoudigde planning die u een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Functionaliteiten speciaal ontwikkeld om de personeelsplanning te optimaliseren:

Simulatie van het aantal te werken uren.

Prognoseweergave van de beschikbare werknemers.

Aanpassing van werkroosters direct in de planningstabel.

Validatie van gevraagde wijzigingen in real time.

Het wisselen van werkroosters tussen twee personen of twee periodes.

Simuleer de afwezigheid van een medewerker en controleer direct de impact op uw planning! Een personeelsplanning met DinClock is de garantie voor een perfect evenwicht tussen uw personeel en de werklast. Dit zal dagelijkse prestaties van uw bedrijf zal verbeteren.

Door het centraliseren van hun gegevens (ATV-Saldo’s, verlof-saldo’s, maaltijdcheques,…) kunnen uw medewerkers hun verlofaanvragen rechtstreeks naar hun managers sturen voor goedkeuring.

Met DinClock is één enkele handeling voldoende om een verlofaanvraag te registreren, deze ter goedkeuring of afwijzing voor te leggen aan de hiërarchisch verantwoordelijke en de betrokken persoon te informeren over de redenen voor zijn of haar beslissing.

Een goedgekeurde aanvraag is een toegekende vrije dag! Geen tijd meer verliezen? Neem dan afscheid van de papieren aanvragen en kies vanaf nu voor DinClock!

 

alt

alt  Aanvraag van vrije dagen door de werknemer.

 

alt  Validatie of afwijzing van verlof door de lijnverantwoordelijke.

 

alt   A. Het door de lijnverantwoordelijke goedgekeurde verlof wordt onmiddellijk toegekend en kan door de HR-afdeling worden afgehandeld.
            B. De leidinggevende kan een opmerking toevoegen om een weigering te rechtvaardigen.

Voor nog meer productiviteit kunt u met DinClock elke onregelmatigheid snel identificeren door middel van automatische meldingen. Laattijdigheid, vergeten te badgen, onvoorziene afwezigheid of vroegtijdig vertrek? Ongeacht de grootte van uw team en de aard van het probleem wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht en kunt de planning dienovereenkomstig aanpassen met inachtneming van de geldende regelgeving.

DinClock is ook een geschikte rapportagetool met standaard of aanpasbare parameters om uit te kiezen die u een 360-graden zicht bieden op al uw HR-processen. Van het rapport met de priktijden tot het rapport met alle onregelmatigheden garandeert het systeem de beschikbaarheid op één enkel scherm van alle nodige informatie voor onmiddellijke analyse en besluitvorming.

Syncroniseer Dinclock met uw Payroll systeem

Geen ingewikkelde berekeningen en prikkaarten meer. Het DinClock-systeem automatiseert de overdracht van salarisgegevens door een bestand te genereren dat klaar is voor gebruik door uw sociaal secretariaat.

DinClock kan dit bestand ook syncroniseren met uw payroll-software om de communicatie van de informatie die nodig is voor het berekenen van lonen (overuren, bonussen, maaltijdcheques) te vergemakkelijken.

Exporteer de gegevens zoals u verkiest

Dankzij een geavanceerde exportmodule kunt u uw gegevens in het gewenste formaat (.txt, .csv…) extraheren en vervolgens door een extern systeemlaten verwerken. De export kan periodiek of op verzoek worden gegenereerd.

Harmoniseer uw processen

Met onze importopties kunt u gegevens van externe software rechtstreeks in uw DinClock importeren voor een volledige harmonisatie van al uw HR-processen.

Berekeningsmethode volgens de eigenheid van uw bedrijf

DinClock telt automatisch de werkelijke werkuren volgens de berekeningsmethoden die passen bij uw structuur. Kantooruren, ploegendienst, flexibele uren, berekening van pauzes of zelfs gepersonaliseerde roosters. Alles is mogelijk dankzij onze aanpasbare rekenregels. Bij elke score wordt een programmeerbare rekenregel uitgevoerd. Het is dus mogelijk om verschillende regels toe te wijzen, afhankelijk van het tijdsbestek en om sancties toe te passen. Pas uw DinClock-instellingen aan voor automatische vakantietoewijzing volgens uw criteria.

Met DinClock gaan tijdmanagement en productiviteit eindelijk hand in hand!

Een demo aanvragenchevron_right