MPTS Diensten

Bij MPTS staan we dicht bij onze klanten. Wij zorgen voor gepersonaliseerde diensten en passen onze sirh-tool aan zodat die het best aan uw verwachtingen voldoet.

Laten we uw project samen ontwikkelen.

Dankzij een nauwe samenwerking met uw HR-afdeling kunnen we ons richten op de behoeften van uw structuur en samen met u een modulaire en adequate oplossing ontwikkelen.


Trainingen

Voor een eenvoudige en onmiddellijke behandeling van onze tools trainen we uw teams (HR-managers, managers, medewerkers) om de integratie van DinClock zo goed mogelijk voor te bereiden.

Training en ondersteuning

Een op maat gemaakt programma

Onze opleidingen worden onderworpen aan een grondige evaluatie van de behoeften van uw bedrijf en de doelgroep. Na een volledige analyse van de behoefte definiëren we samen de opleidingsmodaliteiten (duur, inhoud, niveau) voor een succesvolle implementatie. Van eenvoudige codering tot het opstellen van geavanceerde rekenregels, wij begeleiden u bij elke stap van uw training. Du simple encodage à l’établissement de règles de calcul avancées, nous vous guiderons dans chaque étape de votre apprentissage.

Kwaliteitstraining waar u ook bent

Voor nog betere beschikbaarheid bieden wij flexibele trainingen aan bij u op locatie, bij ons op kantoor of van op afstand. Kies de formule die u verkiest.

Continue ondersteuning

Voor een langdurige en efficiënte samenwerking begeleiden wij u stap voor stap in uw DinClock leerproces via onze helpdesk. Een vraag of een opmerking? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn tot uw beschikking in elke fase van uw project.


Klantenservice

Een DinClock gebruiker worden betekent ook dat wij zorgen voor een opvolging na verloop van tijd. Of u nu een gloednieuwe klant bent of een ervaren gebruiker, wij staan tot uw beschikking om alle vragen met betrekking tot het gebruik van onze tijdregistratiesoftware te beantwoorden.

 

Ceem contact op met onze helpdesk voor een snelle en efficiënte interventie !

info@dinclock.bechevron_right